فخدة ضانى
المقادير
فخذة ضاني
زبادي
ملح وفلفل و بهارات لحمة
شوية حبهان (حب هيل) صغيرين
بصل
توم
الطريقة
تخلط كل المقادير وتتبل بها الفخدة. .
تلف الفخذة المتبلة بورق سلوفان (ورق قصدير) وتوضع فى التلاجة 24 ساعة. .
ثم تدخل الفرن ولما تستوي نشيل الورق السلوفان ونشيل الخلطة ونحطها تحت الشواية ونقلبها علشان تحمر وتؤكل بألف هناء وشفاء، بس ادعولي لو عجبتكم. .
فخذة ضاني
زبادي
ملح وفلفل و بهارات لحمة
شوية حبهان (حب هيل) صغيرين
بصل
توم
الطريقة
تخلط كل المقادير وتتبل بها الفخدة. .
تلف الفخذة المتبلة بورق سلوفان (ورق قصدير) وتوضع فى التلاجة 24 ساعة. .
ثم تدخل الفرن ولما تستوي نشيل الورق السلوفان ونشيل الخلطة ونحطها تحت الشواية ونقلبها علشان تحمر وتؤكل بألف هناء وشفاء، بس ادعولي لو عجبتكم. .